:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,596
Активни 148
Страници 24,230
За един ден 1,302,066

"Левски" се отказа от вратаря на "Локо" (Сф)

"Левски" се отказа от привличането на вратаря на "Локомотив" (Сф) Урош Голубович. В понеделник собственикът на клуба Тодор Батков заяви, че се правят опити за привличането на сърбина, но по-късно на "Герена" са се отказали от подобен вариант.

Така "сините" разполагат само с един здрав вратар за предстоящото гостуване на "Оксер" (Фр) в мач от I кръг на турнира за купата на УЕФА. Другите двама - Георги Петков и Николай Михайлов, получиха травми по време на дербито с ЦСКА (1:1) в неделя. Въпреки това те ще пътуват за Франция и едва в последния момент треньорът Станимир Стоилов ще прецени на кого от двамата да разчита. Най-вероятно Петков ще бъде титуляр, докато Митрев ще седне на пейката.

От лагера на "Оксер" обаче се усъмниха в контузиите на вратарите на "Левски". Двама пратеници на френския клуб - Доминик Кюперли и Даниел Ролан, които гледаха мача с ЦСКА, са се срещнали с треньора Жак Сантини и са му разказали впечатленията си. Двамата са на мнение, че и Петков, и Михайлов ще бъдат възстановени до четвъртък. Емисарите също така са похвалили сънародника си Седрик Бардон, който дебютира за "Левски" в неделя.

Във френския тим също е пълно с контузени. Двама от тях - Ян Лашуер и Стефан Грихнинг, се завръщат в състава, след като в неделя играха за дублиращия състав. Излекуван напълно е и Филип Виоло. Сантини обаче няма да разчита на Волф, Кабул, Саня и Матис.
1
678
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Септември 2005 23:27
ami mnogo qsno, 4e 6te se vastanovqt, stari evreiski nomera, kak taka izvednaj ot tejko kontuzeni kakviti gi izkara MADURKOV, 6te se vastanovqt za 3-4 dni???!!! Tova sa koronnite uefskarski izpalneniq, ama i te nqma da vi pomognat, 6te vi mlatqt kato za posledno!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД