:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Буфон: Разочарованието е огромно, имам още един шанс

Капитанът на "Ювентус" Джанлуиджи Буфон бе силно огорчен след поредния загубен финал в Шампионската лига. За 39-годишния вратар това бе трето участие в мача за трофея и трето поражение след 2003 и 2015 г. За "бианконерите" пък бе пети пореден и общо седми загубен финал за КЕШ от девет играни, като единствените титли на торинци си остават от 1985 и 1996 г.

"Разочарованието е огромно, защото си мислехме, че този път можем да станем шампиони. Очевидно, че за победа в този турнир се иска още. Остана ми още една година от договора, а това означава, че ще имам още един шанс да спечеля Шампионската лига", сподели Буфон, който на 39 г. и 126 дни стана вторият най-възрастен участник във финала. Рекордьор е вратарят Едвин ван дер Сар, който през 2011 г. пази за "Манчестър Юн" срещу "Барселона" (1:3) на 40 г. и 211 дни.

Треньорът на "Юве" Масимилано Алегри, който този сезон изведе тима до дубъл в Италия, също бе разочарован, но не и отчаян след поражението с 1:4 срещу "Реал". "Увереността ни ще расте, това е сигурно - подчерта наставникът. - Животът винаги предоставя възможност да се поправим и ние ще се опитаме да сторим това още през новия сезон. Целите ни остават непроменени - титла в Италия и добра кампания в Шампионската лига."
790
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД