:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 145
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" вече мисли за групите на Шампионската лига

Клубът до последно мълчи за новия договор на треньора Георги Дерменджиев
Единствената цел пред "Лудогорец" това лято е ново класиране в групите на Шампионската лига. От изказванията на клубното ръководство дори личи, че разградчани нямат никакво съмнение в достигането на същинската фаза в най-комерсиалния клубен турнир.

"В ръцете на строителите сме. Имахме среща с тях, направен е екшън план - заяви изп. директор Ангел Петричев по отношение на течащата реконструкция на ст. "Лудогорец Арена". Ако няма продължителни дни с валежи, се надявам да се справим. Хората от УЕФА направиха инспекция, ако на 15 юли успеем, няма да има проблем да играем мачовете си от груповата фаза в Разград. Има много работа, трябва да се направят чудеса. Но футболистите също се радват, защото най-добре се играе у дома."

Петричев даде вчера пресконференция с треньора Георги Дерменджиев, но и двамата запазиха мълчание по темата за новия договор между двете страни. Настоящото споразумение с наставника изтича на 30 юни, а самият специалист наскоро заяви, че би останал, ако "клубът реши". По информация на Sportal.bg преподписването ще бъде обявено до дни.

"Събираме се днес и утре, минаваме прегледи и отборът започна тренировъчен цикъл, за да бъдат готови футболистите да атакуват групите на Шампионската лига - заяви Дерменджиев. - Това, че сме поставени, не трябва да ни успокоява, досега винаги влизахме като непоставени. Искам всички да са здрави и да започнем добре. Оглеждаме нови футболисти, но ако бъдат привлечени, те трябва да бъдат класни и да вдигнат нивото."

Обявено бе, че в "Лудогорец" се завръща защитникът Георги Терзиев. Националът бе преотстъпен през пролетта на "Хайдук" (Сплит), но изигра едва 7 мача за новия бронзов медалист на Хърватия.

По време на подготовката си шампионите ще проведат два лагера - в Смолян и в Австрия. Първата контрола на тима ще бъде срещу домакина "Родопа" на 16 юни, а в родопския град ще има и спаринг срещу "Евроколеж" (Пд). След това "Лудогорец" ще изиграе и шест международни приятелски срещи - с азербайджанския "Габала", гръцкия "Олимпиакос", румънския "Университатя" и руските "Динамо" (Москва), "Терек" и "Зенит" (Санкт Петербург).
911
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД