:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 153
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Тервел Пулев

ще има нов съперник за мача си в Берлин на 30 юни. Досега се знаеше, че той ще срещне Владимир Резничек, но вчера чехът бе заменен от босненеца Дражен Жанянин (28 г.). Последният има в кариерата си 17 победи (16 с нокаут) и 15 загуби (7 с нокаут). За Тервел Пулев това ще е четвърти мач на професионалния ринг. Досега той има три победи - над Томислав Рудан (Хър), Рамази Гогичашвили (Груз) и Якуб Войчик (Пол).



Владимир Кличко

не е сигурен, че ще иска реванш от Антъни Джошуа за загубата си в Лондон през април. Това обяви промоутърът от неговия тим Том Льофлер. "Владимир още не е взел решение. Ако загубата от Джошуа се окаже последният му мач, той трябва да е горд с кариерата си. В момента той се колебае жестоко, 50:50 е. Всеки път като говоря с него, той е буквално разкъсан между двата варианта. Ние обаче ще го подкрепим напълно, каквото и да избере", посочи Льофлер. Ако Кличко се откаже, то следващият мач на Джошуа трябва да е срещу Кубрат Пулев.



Женският

национален отбор по волейбол ще започне участието си на турнира за купа "Борис Елцин 2017" (26-30 юни) срещу Сърбия (26.VI), като ще играе мачовете си всеки ден. Следващите съперници са Казахстан, Турция и домакинът Русия. Тимът ни заминава за Екатеринбург в събота.
723
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД