:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 207
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Двама българи се промъкнаха до 1/4-финалите на Евро`17 по бокс

Само двама наши боксьори успяха да се класират до 1/4-финалите на европейското първенство в Харков (Укр) и така да си гарантират квота за световния шампионат в Германия наесен. За снощи остана последният шанс да пласираме трети участник за Хамбург.

Предната вечер еврошампионът от Самоков`15 Даниел Асенов се справи по точки в първия си двубой - срещу Тамир Галанов (Рус), и влезе в Топ 8 на кат. 52 кг. Българският ас е поставен под №2 в схемата и почива в I кръг, а за осигуряване на медал от Евро`17 (т.е. полуфинал) ще се бие срещу Тарик Ибрахим (Гер). В ранната вчерашна сесия пък Стефан Иванов (кат. 56 кг) се справи с Жордан Родригес (Фр), макар в последните секунди да получи тежка аркада и дежурният лекар дори разпореди двубоят да не завърши. Кристиян Димитров (91) пък отстъпи по точки пред Пол Бинголо (Фр).

За късно снощи остана да се реши дали Елиан Димитров (60 кг) ще стане едва третият ни боксьор с квота за световното (т.е. 1/4-финалист). Той трябваше са излезе на ринга срещу арменеца Карен Тонаканян.

Останалите ни участници - Тинко Банабаков (49), Симеон Чамов (69), Арман Хакобян (75), Радослав Панталеев (81) и Петър Белберов (+91), загубиха на 1/8-финалите.
736
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД