:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 211
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Купа на конфедерациите

Гр. В: Австралия - Германия 2:3 (Рогич 41, Юрич 56; Щиндл 5, Дракслер 45, Горецка 48).

Днес - Гр. А: Русия - Португалия (18 ч., по БНТ1), Мексико - Нова Зеландия (21 ч., по БНТ HD)



Футболистите

на "Нефтохимик Бургас" с действащи договори бяха освободени от клуба и могат да си търсят нови отбори. До няколко дни клубът ще изпрати писмо до БФС, с което да уведоми, че се отказва от участие във Втора лига заради липса на достатъчно средства. През новия сезон "Нефтохимик Бургас" вероятно ще играе в Б областна група.



Националът

Георги Костадинов може да продължи кариерата си в израелския "Макаби" (Хайфа), с който води преговори. Халфът е свободен агент, след като напусна "Левски". Интерес към Костадинов има от още няколко чужди клуба.



Валери Божинов

се раздели с китайския "Мейджоу Хака", след като записа от април насам 13 мача и 3 гола. "Казах, че искам да напусна, тъй като не успях да се адаптирам. Много ми беше тежко. Начинът на живот е много труден. Не бях щастлив", посочи Божинов пред агенция "Спортал", откъдето твърдят, че за 4 месеца нападателят е получил 900 000 евро.

До 5 г. затвор

може да получи Лука Модрич ("Реал"), ако се докаже, че е лъжесвидетелствал на 13 юни в процеса срещу бившия президент на "Динамо" (Загреб) Здравко Мамич. Той и брат му Зоран Мамич са сред обвиняемите за ощетяването на клуба с 15 млн. евро и на хърватската държава с 1,5 млн. Модрич заявил пред съда, че е подписал анекс към договора си с "Динамо" през 2004 г., но прокуратурата твърди, че преди 2 г. футболистът заявил, че подписът бил направен чак след трансфера му в "Тотнъм" през 2008 г.



Преизбраният

за президент на "Реал" с мандат до 2021 г. Флорентино Перес заяви, че след края на турнира за Купата на конфедерациите ще говори с Кристиано Роналдо за бъдещето му в клуба. Перес е категоричен, че не е получавал оферти за португалеца. Роналдо трябва да се яви на 31 юли пред съда, за да даде показания по обвиненията, че е укрил 15 млн. евро от данъчните власти.



Жозе Моуриньо

също е разследван за данъчни измами в Испания, които са ощетили държавата с около 3,3 млн. евро от 2011 до 2012 г. Подозрението е, че това е станало през офшорки на Британските Вирджински острови, като схемата е изготвена от мениджъра му Жорже Мендеш.
854
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД