:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 209
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" продава още един основен играч

"Сините" пращат Бурабия в Турция срещу 500 000 евро
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "МИДТИЛАНД"
Божидар Краев държи фланелка на "Мидтиланд", след като подписа за 5 сезона с датския клуб.
"Левски" почти сигурно ще се раздели с още един основен играч от миналия сезон. Мехди Бурабия напусна лагера на тима в Правец, като се очаква да бъде продаден на турския "Коняспор". Според неофициална информация "сините" ще получат около 500 000 евро за мароканеца. Самият Бурабия ще получава два пъти по-голяма заплата в турския клуб.

25-годишният футболист премина в "Левски" през януари 2016 г., като оттогава се утвърди като една от ключовите фигури. Бурабия обаче бе сред играчите, които бяха атакувани от феновете след загубата с 0:3 от "ЦСКА-София" на 28 май. Той отказа да си съблече фланелката, а след това обяви, че поведението на привържениците е "непростимо".

Преди Бурабия от клуба си тръгнаха още двама халфове - Джереми де Ноойер и Георги Костадинов, които отказаха да подпишат нови договори. Така "Левски" ще трябва да гради и нова халфова линия, освен че ще прави същото и в защита, и в атака.

В понеделник "сините" официално продадоха Божидар Краев на датския "Мидтиланд". 19-годишният футболист бе трансфериран, тъй като отказа да поднови договора си, който изтичаше в края на календарната година. Краев вече бе представен като футболист на "Мидтиланд" и обяви, че това е перфектното място за него.

"Много съм щастлив. Нямах търпение да дойда. Знам, че това е клуб, който използва много млади футболисти. Има добра комбинация между млади и опитни. За мен е важно, за да мога да се развивам и да се уча от по-възрастните. Вече харесвам този клуб. Хората вярват в мен, показаха интерес към мен и оценявам това", каза Краев, който се описа като "техничен играч, който създава шансове, прави асистенции и вкарва голове".

Междувременно един от новите футболисти в "Левски" - Антонио Вутов, пропусна снощната контрола с "Черно море" заради проблеми в коляното. Все още не е ясно дали травмата е сериозна и дали футболистът ще може да играе в мачовете с черногорския "Сутиеска" от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Друг от новите играчи на "Левски" - Серджиу Буш, също не тренира пълноценно заради проблеми в коляното.
901
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД