:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 206
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Ботев" (Пд)

ще води решаващи преговори в четвъртък с "Майнц 05" за Тодор Неделев. От пловдивския клуб ще настояват халфът да остане като преотстъпен при тях до лятото на 2018 г.



Още трима

футболисти привлече новият член на Първа лига "Витоша" (Бистрица). Това са досегашните капитани на "Локомотив" (Сф) Даниел Пеев и на "Ботев" (Вр) Тодор Гочев, както и юношата на ЦСКА Григор Долапчиев, който за последно бе в "Спартак" (Пл). Преди тях тренировки с тима започна бившият вратар на "Левски" и "Ботев" (Пд) Михаил Иванов.



"Септември" (Сф)

подписа с централния защитник Иван Стоянов, който идва от "Несебър". Той бе представен заедно с халфа Иван Вълчанов, който бе привлечен няколко дни по-рано като свободен агент от "Нефтохимик Бургас".



Девет

нови играчи започнаха подготовка с "Локомотив" (Сф), като от досегашния състав са останали едва шестима души. Сред попълненията са вратарят Ивайло Яначков ("Ботев", Вр), Виктор Райчев ("Царско село"), Стоян Кадефчин ("Банско"), Илиян Стефанов ("Бари", Ит), Марио Йорданов (бивш играч на ЦСКА и "ЦСКА 1948"). "Левски" ще преотстъпи на "железничарите" за още един сезон нападателя Илия Димитров, като заедно с него под наем идва и левият бек Галин Ташев. Новият треньор на "Локомотив" Младен Додич ще попълни състава с още трима или четирима футболисти.





Бараж

за Първа лига е целта минимум пред новия треньор на "Ботев" (Гълъбово) Светослав Тодоров, обяви самият той. Доскорошният наставник на "ЦСКА-София II" взима сега в екипа си и своя брат Павлин Тодоров. Има уверение от ръководството на "Ботев", че стадионът ще бъде ремонтиран, а до два месеца ще има и ново тренировъчно игрище с изкуствена трева.



"Байерн"

се е съгласил да продаде Дъглас Коща на "Ювентус" за 40 млн. евро, съобщи "Билд". Баварците купиха бразилеца, закупен преди 2 г. от "Шахтьор" (Донецк) за 30 млн. евро.

728
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД