:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 486
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Сериозни проблеми изпитват потребителите

на програмата за кратки съобщения и видеокомуникация "Скайп" по целия свят, съобщават световните медии. Най-често програмата не може да се свърже с мрежата, оплакват се в Европа, САЩ и Азия. При доста потребители "Скайп" стартира успешно, вписването става без проблем, но съобщенията не могат да бъдат доставени, като понякога се появява черна лента при опит за осъществяване на гласово обаждане. В много държави за известен период от време напълно спряха както мобилното, така и настолното приложение. Наскоро компанията "Майкрософт", която притежава програмата, радикално обнови интерфейса и функционалността на "Скайп", което може да се окаже вероятната причина за глобалните проблеми.



Полската полиция арестува



един от най-издирваните италиански мафиоти - Антонио С., който е от Камората, съобщиха местните медии. Той е бил задържан от полицията на базата на издадена международна заповед за арест. През 2011 г. съд в Неапол осъди мафиота на 11 г. затвор за международна търговия с наркотици и участие в мафиотски структури. Антонио С. се укривал в Полша от около 6 г. и бил "търговски представител и образцов гражданин". Полските полицаи са действали съвместно с италиански следователи при акцията по ареста му. Антонио С. разполагал с два различни документа за самоличност. През януари т.г. в пицария в Краков беше задържан друг член на италианската Камора.
1
990
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
20 Юни 2017 23:58
Не е без значение фактът, че Скайп се скапа след поглъщането му от Майкрософт. Публична тайна е, че разни трибуквени американски служби за сигурност имат неограничен достъп до базите данни на всякакви комуникационни среди - Скайп, Вайбър и т.н. Вероятно от "малките меки" са се престарали с интерфейсите към службите и системата се е скапала.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД