:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 169
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Ботев" (Пд)

няма да може да ползва Тодор Неделев в гостуването срещу "Партизани" (Тирана) в I предварителен кръг в турнира Лига Европа, дори да успее да уговори "Майнц 05" да преотстъпи халфа при пловдивчани за още един сезон, съобщи "Трибуна Пловдив". Националът няма картотека и може в най-добрия случай да бъде уреден за реванша на 6 юли в Бургас. По същата причина, заради липса на картотека, за "Ботев" няма да играе и Фернандо Виана. Пловдивчани гостуват в Албания на 29 юни от 17 ч. наше време, като за мача ще пътуват два автобуса с фенове.



"Дунав"

ще играе в Русе домакинството си срещу "Иртиш" в реванша от I предварителен кръг в Лига Европа на 6 юли. От УЕФА са дали одобрение за градския стадион, който може евентуално да посрещне двубой и от следващите два предварителни кръга.



Димитър Рангелов

стана свободен агент, след като турският "Коняспор" заяви, че няма да подновява договора му. 34-годишният нападател е в отбора от 2014 г., но в изминалия сезон страдаше често от контузии, а и влизаше предимно като резерва. Все пак записа 31 мача и 6 гола във всички турнири.

510
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД