:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 258
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Хора минават покрай затрупани с боклуци улици в гръцката столица Атина. Това се дължи на стачка на служителите по сметосъбирането в града, които протестират срещу плановете на местните власти да съкратят 6500 от тях по икономически причини.
US републиканците спечелиха две нови места

в Камарата на представителите на Конгреса на САЩ, след като техни кандидати победиха в частичните избори в щатите Джорджия и Южна Каролина, съобщи Си Ен Ен. Така тяхното мнозинство се увеличи до 241 конгресмена. В Джорджия републиканката Карън Хендъл получи 53% и изпревари демократа Джон Ософ (47.5%). В Южна Каролина демократът Арчи Парнъл отстъпи на републиканеца Ралф Норман, който получи 51.2% от гласовете. Тези избори се смятаха за тест как американците се отнасят към управлението на президента републиканец Доналд Тръмп, чиято партия има мнозинство в Конгреса.



Русия започва разработването



на ответни мерки срещу новите санкции на САЩ срещу нея, съобщи Кремъл, цитиран от РИА "Новости". В свое изявление, зам.-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, заяви "че за пореден път съжаляваме за пропуснатите възможности към подобряване на двустранните отношения и ще предприемем съответните мерки от наша страна". В същото време американският президент Доналд Тръмп се срещна в Белия дом с президента на Украйна и изрази подкрепата си за мирното разрешаване на конфликта в източна Украйна. Тръмп не е коментирал ролята на Русия в украинската криза, въпреки че неговата администрация наложи нови санкции на Москва.
1
683
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Юни 2017 16:07
US републиканците спечелиха две нови места

Тоя Путин не се спря бе!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД