:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Оставка подаде главният одитор на Ватикана



Либеро Милоне. Той не обяви мотиви и така поставя под въпрос усилията на папа Франциск да реформира финансите на католическата църква, писа електронното издание "Локал". В кратко официално изявление Ватиканът съобщава, че "сътрудничеството е приключено" и че в момента се търси нов одитор. Милоне бе нает през 2015 г., като представители на Ватикана посочиха, че той ще има пълна свобода да преглежда финансите на малката държава, отчитайки се единствено пред папата. През 2015 г. имаше случай на незаконно проникване в неговия офис и личен компютър.





Изтребител на НАТО е опитал



в понеделник да се приближи до самолета на руския военен министър Сергей Шойгу над неутралните води на Балтийско море, съобщи Интерфакс. Машината е прогонена от руски изтребител Су-27, уточни журналист, намиращ се на борда заедно с министъра. По време на инцидента самолетът на Шойгу е летял над неутралните води на Балтийско море на път за Калининград. Бил е съпроводен от ескорт от изтребители Су-27 на морската авиация. Един от натовските самолети се опитал да се приближи до машината на Шойгу, но между него и руския лайнер застанал изтребител Су-27. Той демонстрирал на натовския изтребител въоръжението си, като повдигнал крилата си. След това натовският Ф-16 се отклонил.
727
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД