:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 306
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Фалстарт на Лалова лиши атлетите от ценни точки на Евро `17

Спринтьорката Ивет Лалова-Колио започна с фалстарт участието си за националния отбор на България в Първа лига на европейското отборно първенство по лека атлетика във Ваасе (Фин). Най-бързата българка бе дисквалифицирана на 100 м, след като стартовата й реакция бе за 0.014 сек (допустимата граница е 0.100). Софиянката бе сред фаворитите за победа, но заради грешката няма да донесе никакви точки на тима в дисциплината.

Лалова се реваншира само половин час по-късно, като се класира за финала на 200 м с второ време в пресявките. Българката спечели своята серия за 23.68 сек, а по-бърза бе единствено победителката в другата група Лорен Базоло (Пор) с 23.62.

Представителят ни в спринтовете при мъжете Денис Димитров се класира за финалите и в двете къси дисциплини. На 100 м националът финишира за 10.69 сек на трето място в серията и влезе по право в Топ 8. На половин обиколка той спря хронометъра на 21.15 сек и влезе във финала по време.

Шампионката на България на 400 м Надежда Рачева също влезе във финала, при това с личен рекорд. Тя пробяга една обиколка за 54.96 сек и свали 13 стотни от върховото си постижение, слизайки за първи път в кариерата си под 55 сек. Всички финали в спринтовите дисциплини са днес и утре.
693
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД