:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 254
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" продаде Ангуло в Мексико

Треньорът Дерменджиев още не е доволен от състоянието на шампионите
СНИМКА: ludogorets.com
Халфът на "Лудогорец" Марселиньо пада върху капитана на "Габала" Асиф Мамадов при победата на българския първенец с 2:0 над вицешампиона на Азербайджан в контрола, играна в Австрия.
"Лудогорец" продаде защитника Брайън Ангуло в "Пуебла", като на сайта на мексиканския клуб бе потвърдено, че колумбиецът вече е техен футболист. Левият бек игра от лятото на м.г. под наем от разградчани в друг тим от Мексико - "Чиапас", като изнесе силен сезон и игра в 29 мача, като само в 26 от тях бе титуляр. Трансферната сума за Ангуло към момента не е обявена.

"Лудогорец" го купи през лятото на 2014 г. за 1.5 млн. от испанския "Гранада", но колумбиецът така и не успя да покаже качествата си в България.

Трансферът на Ангуло в "Пуебла" доказа думите на съсобственика на разградския клуб Георги Домусчиев, че Джонатан Кафу няма да е първият продаден. Интерес има и към още няколко играчи на "Лудогорец", например към Хосе Луис Паломино от италианския "Аталанта".

Междувременно шампионите постигнаха първа победа от лагера си в Австрия и тяхна трета от трите летни контроли до момента - 2:0 над азербайджанския "Габала", като точни бяха Жоао Пауло в 37-ата и Джоди Лукоки в 73-тата мин. След мача треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев изрази резерви към представянето на тима си. "За нивото, на което са в момента, футболистите играха добре. Това е първи мач в Австрия, нито физически, нито игрово са добре. Затова казвам, че за моментното състояние са добре", коментира той. Днес "Лудогорец" ще играе с руския "Зенит".
825
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД