:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 167
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" понесе още едно тежко наказание

БФС наложи глоба и затвори сектор на ст. "Георги Аспарухов"
СНИМКА: konyaspor.org.tr
Мехди Бурабия беше представен като попълнение на "Коняспор" на следващия ден, след като напусна лагера на "Левски" в Правец.
"Левски" отново получи сериозно наказание от Дисциплинарната комисия към БФС. "Сините" ще трябва да платят общо 7300 лв. глоба, а освен това стадион "Георги Аспарухов" ще бъде частично затворен за следващия мач.

Наказанията са наложени за провинения по време на баража за влизане в Лига Европа с "Верея" на 4 юни. Най-тежката санкция - 5000 лв., е заради обида от служител на "Левски" към длъжностно лице. "Сините" ще трябва да платят 1000 лв. за използване на бомбички от феновете и още 300 лв. за факли. Допълнителна глоба от 1000 лв. е наложена за хвърлени предмети с последствия. Именно това провинение води и до наказание от лишаване на домакинство за една среща. По традиция обаче Дисциплинарната комисия го смени с частично затваряне на стадиона, в случая блокове 3 и 5 от сектор А на "Георги Аспарухов".

Вече бившият халф на "Левски" Мехди Бурабия, който бе продаден в турския "Коняспор", пък бе наказан с лишаване от състезателни права за 2 мача, а освен това трябва да плати глоба от 2800 лв. Мароканецът вече официално бе представен като играч на турския тим, като подписа договор за 2 години. "Благодаря на всички, които допринесоха за този трансфер. Положих много усилия, за да стигна дотук. Преди да дойда в "Коняспор", видях феновете на тима по телевизията и в социалните мрежи. Много съм впечатлен. Ще бъда щастлив да играя при такава атмосфера. Ще се опитаме да се представим достойно и да пренесем тима на по-високо ниво", каза футболистът.

Късно снощи "Левски" изигра последната си контрола преди първия официален мач. "Сините" срещнаха сръбския "Радник" (Сурдулица). В четвъртък "Левски" приема черногорския "Сутиеска" в първия мач от I предварителен кръг за Лига Европа.
873
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД