:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Центърът

Аарън Джоунс напусна "Берое" и ще продължи баскетболната си кариера в "Салон Випас Викинг" (Фин). Американецът изигра 57 мача за старозагорци и се отчете със средно 12.4 т. и 7.1 борби, като през изминалия сезон спечели със старозагорци Купата на България и Балканската лига.



Лидерът

на "Оклахома Сити" Ръсел Уестбрук бе обявен за "най-полезен играч" (MVP) в НБА за сезон 2016/17. 28-годишният гард завърши редовния сезон с "трипъл-дабъл" в средните си показатели за 81 мача - 31.6 т., 10.7 борби и 10.4 асистенции. Втори в класацията остана Джеймс Хардън ("Хюстън"), а трети - Кауай Ленард ("Сан Антонио").



Голмайстор №1

в историята на олимпийския хокей на лед Тему Селане ще бъде въведен в Залата на славата на НХЛ по-късно тази година. Финландецът, извел "Анахайм" до Купа "Стенли" през 2007 г., оглави Випуск 2017, в който бяха включени още Пол Кария, Дейв Андрейчук, Марк Реки, Даниеле Гойет, Джеръми Джейкъбс и Кларк Дрейк. Церемонията по приемането на новите членове е на 13 ноември в Торонто.



Световното

първенство по лека атлетика в Лондон през август може и да не е последното състезание в кариерата на Юсейн Болт. Това намекна самият 30-годишен спринтьор, трикратен олимпийски шампион на 100 и 200 м. "Говорихме с треньора ми Глен Милс дали да не направя още някой старт, но още не сме взели окончателно решение", заяви ямаецът, който снощи трябваше да започне участие на двудневния турнир "Златен шпайк" в Острава (Чех).
588
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД