:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 302
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболистките биха Казахстан за първата си победа на Купа "Елцин"

Женският национален отбор по волейбол извоюва първа победа в тазгодишното си участие на престижния приятелски турнир за Купа "Елцин" в Екатеринбург (Рус). В откриващата среща от втория ден вчера селекцията на Иван Сеферинов надделя над тима на Казахстан с 3:1 (14, 20, -19, 27) гейма.

Българките допуснаха отпускане в третата част и вместо да затворят мача с класическа победа, впоследствие трябваше да се борят със сетни сили да предотвратяват влизане в тайбрек.

В първата си среща в надпреварата експерименталният състав на България бе разгромен от Сърбия с 0:3 (-12, -15, -14). Сеферинов започна с Петя Баракова като разпределител, Катрин Димитрова като диагонал, Гергана Димитрова и Мирослава Паскова като посрещачи, Христина Русева и Нася Димитрова като центрове и Русена Сланчева като либеро.

В турнира тази година участват още домакинът Русия и съставът на Турция, като всеки ден един от отборите почива. Днес нашите играят срещу туркините, които трябваше да изиграят първия си мач снощи срещу "сборная". България е носител на Купа "Елцин" от 2014 г., когато бе дебютното участие на представителния ни отбор.
515
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД