:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 76
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоичков води Хаджи, Давидс и Дзамброта в Стара Загора

Стана ясен съставът от 21 бивши играчи на "Барселона", които идват за шоумача на 20 септември
Организаторите на двубоя на 20 септември в Стара Загора, който ще противопостави ветерани на "Барселона" срещу селекция на Христо Стоичков, разкриха пълния списък с участниците от страна на испанския гранд. Анонсът за двубоя, направен от самия Стоичков, гласеше, че в него ще участва т.нар. дрийм тийм на "Барса", който спечели през 1992 г. КЕШ в паметен финал на ст. "Уембли". От тогавашния състав обаче са всъщност само петима, без Стоичков - Мигел Анхел Надал, Гийермо Амор, Хуан Карлос, Хулио Салинас и Андони Гойкоечея.

Заради свои ангажименти са възпрепятствани Андони Субисарета (спортен директор на "Олимпик", Марсилия), Чики Бегиристайн (директор на "Манчестър С"), Хосеп Гуардиола (мениджър на "Манчестър С"), Роналд Куман (мениджър на "Евертън"), Михаел Лаудруп (треньор на "Ал Раян", Катар), Ромарио (депутат в Бразилия), Еусебио Сакристан (треньор на "Реал Сосиедад") и т.н. Добрият приятел на Стоичков - Хосе Мари Бакеро, пък ще липсва по здравословни причини, тъй като му предстои операция заради проблем от времето му като футболист.

Но останалите, които са включени в състава на "Барселона", са достатъчно популярни имена, за радост на зрителите, които ще са на стадиона. В списъка личат световният шампион с Италия Джанлука Дзамброта, бившите португалски национали Витор Баия, Симао Саброса и Фернандо Коуто, екснационалите на Холандия Едгар Давидс и Роналд де Бур, на Франция Людовик Жули и на Швеция - Патрик Андерсон. Както и други две бивши звезди на каталунците, също много близки на Стоичков - румънците Георге Хаджи и Георге Попеску.

Тепърва ще бъде обявен и съставът от българска страна. Но и без да е ясен той, интересът към демонстративния двубой е огромен и секторите са вече доста позапълнени. От петък ще бъде открита нова каса в центъра на Стара Загора, пред общината. Иначе пропуски се продават и в мрежата на "Ивентим" за цялата страна на цени от 30 до 80 лв.
552
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД