:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Още един играч на "Ботев" е под въпрос за мача в Тирана

СНИМКА: botevplovdiv.bg
Преди заминаването на "Ботев" за Албания капитанът на отбора Лъчезар Балтанов представи новия екип, с който пловдивчани ще играят през новия сезон.
Още един от футболистите на "Ботев" има проблем с картотеката преди първия мач от I квалификационен кръг за Лига Европа срещу албанския "Партизани". Това е новопривлеченият полски вратар Даниел Кайзер, чиято "жълта" карта не бе пристигнала до снощи в БФС. Въпреки това той замина с отбора за Тирана с надеждата, че документите му ще бъдат уредени навреме. Ако това не се случи до днес, за албанската столица с кола ще замине младият вратар Стелиан Ангелов.

На изчакване е и халфът Тодор Неделев, който също се качи в автобуса. За него УЕФА трябва да потвърди допълнителната картотека, заявена от "Ботев" (Пд). Треньорът Николай Киров каза на тръгване, че има уверение от ръководството, че въпросът с Неделев ще бъде уреден.

Проблеми с виза вече спряха за мача бразилеца Фернандо Виана, който дори още не се е включил в подготовката на пловдивчани. Заради контузия пък от групата отпадна защитникът Радослав Терзиев.

"Най-добре ще е да вкараме гол, за да сме по-спокойни в реванша. Трябва да сме здраво стъпили на земята и да се класираме за втория кръг", заяви капитанът Лъчезар Балтанов.

1
682
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Юни 2017 12:14
От всичките ни участия в ЕКТ, това ще бъде най трудното. Ясно е защо- нямаме отбор за Европа, нямаме стил, нямаме стадион, нямаме финанси...то се отнася до всички де, с изкл. на Лудогорец.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД