:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 495
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Дунав" се надява на гол при гостуването на "Иртиш"

СНИМКА: ФК ДУНАВ
Треньорът на "Дунав" Веселин Великов (най-отзад) се подкрепя с кафе, докато заедно с хора от екипа си се е запътил към автобуса, с който вчера започна дългото пътуване на русенския тим до Казахстан.
Треньорът на "Дунав" Веселин Великов се надява тимът му да вкара поне един гол при гостуването на казахстанския "Иртиш" в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Тимът от Русе тръгна за Казахстан вчера, като ще пътува около 24 часа - с автобус до Истанбул, със самолет до Астана, а след това с още един полет до Павлодар. "Иртиш", воден от Димитър Димитров-Херо, е сочен като фаворит в срещата.

"Дано да отбележим гол там и да се върнем с един добър резултат, за да оставим нещо и за реванша тук", каза Великов. Това ще е второ участие за "Дунав" в евротурнирите, а първото бе през 1975 г. Съдия на мача с "Иртиш" ще е северноирландецът Арнолд Хънтър. Специално за срещата в Русе ще бъде направена фен зона, а феновете на "Дунав" ще могат да гледат мача на видеостена. Срещата е в четвъртък от 17 ч. наше време, а реваншът в Русе е на 6 юли.
560
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД