:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Жители на южния сръбски град Ниш се опитват да се спасят в заведения край местната река от рекордните жеги, които достигнаха 40 градуса в района. В съседна Хърватия горещините пък се смениха с бури и дъжд, като на различни места падна град с големина на топче за пинг-понг.
Държавният департамент е готов да одобри

продажбата на американските системи за противовъздушна отбрана "Пейтриът" на Румъния, предадоха агенциите. Сделката, която може да стане факт, ако срещу нея няма възражение от Конгреса, се оценява на 3.9 милиарда долара. В цената влиза и нужното оборудване за изстрелване на ракетите. Предвид факта, че Румъния е член на НАТО, възражения срещу сделката едва ли ще има. До момента със системи "Пейтриът" разполагат пет страни членки на НАТО и общо 14 в цял свят. Освен за борба със самолети те се използват и за поразяване на балистични ракети.



13 души пострадаха след експлозия

на яхта в пристанищния град Минден в Северна Германия, съобщи полицията, цитирана от ДПА. Спасителите продължават да издирват евентуални жертви. Огнеборците били повикани да гасят пожар на борда, когато лодката избухнала. Причината за пожара не е ясна, но полицията предполага, че се е взривил акумулаторът й. Един пожарникар е в критично състояние. Полицай, който стоял на кея, е пострадал сериозно, след като взривната вълна го запратила във водата.



864
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД