:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 331
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Предотвратиха най-голямата авиокатастрофа

в историята на авиацията на летището в американския град Сан Франциско, предадоха агенциите. Пилот на Еърбъс A320 погрешно тръгнал да се приземява не на пистата за кацане, а на пистата за рулиране, където се намирали още четири машини с пътници. Полетът бил на Air Canada - от Торонто до Сан Франциско. Само бързата реакция на авиодиспечера предотвратила сблъсъка, който според мнението на специалистите е щял да се превърне в най-голямата катастрофа в историята на авиацията. Самолетът на Air Canada е бил със 135 пътници на борда, както и 5 души екипаж. От ръководството на компанията съобщават, че разследват случая.



Чехия ще увеличи натиска си над ЕС

да контролира стандартите на храните и ще поиска нов закон за еднакво качество. Нови тестове разкриха съществени разлики в качеството на съставки, използвани от многонационални компании в хранителни продукти в Чехия и в западните й съседки, предаде Би Би Си. Министърът на земеделието на Чехия Мариан Юречка съобщи, че тестове, извършени от неговото министерство и от Университета по химия и технология, показват, че хранителни продукти в чешките супермаркети често пъти съдържат по-малки количества от основните съставки, отколкото продаваната в Германия тяхна версия, например замразени рибни пръчици с по-малко риба.

983
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД