:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Брюксел ще финансира жп линията Македония - България

Европейският съюз ще финансира строителството на железопътната линия от Коридор №8, която трябва да свърже Черно море с Адриатическо и минава през територията на Македония, заяви еврокомисарят по разширяването на ЕС Йоханес Хан пред "Дойче веле". Той уточни, че от Брюксел ще предложат за финансиране общо шест транспортни проекти - магистрали и жп линии. "Един от железопътните проекти е свързан с известния Коридор №8, който трябва да направи връзката изток-запад от България през Македония и да достигне до Албания", подчерта Хан. Изявлението на еврокомисаря дойде часове преди среща на върха "ЕС - Западни Балкани" в рамките на Берлинския процес, която се откри в италианския град Триест. Хан добави още, че целта на тези проекти е да допринесат за по-бързото развитие на региона, за сближаване на страните от региона и за тяхното приближаване към ЕС.

Еврокомисарят по разширяването на ЕС Йоханес Хан (в центъра) участва във форума "ЕС - Западни Балкани", който се откри в италианския град Триест.

1
997
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
12 Юли 2017 20:12
Да финансират магистрала, какво ни баламосват с ж.п. линия, още- повече че тя е полупостроена от правителството на Н.В. Цар Борис III. Остава само да се положат релсите, всичко друго е готово.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД