:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 488
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Ивелин Попов

влезе като резерва за шампиона "Спартак" (Москва) в 65-ата мин. при равенството 2:2 в градското дерби срещу "Динамо" от първия кръг на руската Премиер лига. В 72-ата мин. българинът получи жълт картон за фаул срещу съперник. Друг национал - Михаил Александров, пък игра цял мач за "Арсенал" (Тула) и също получи жълт картон при загубата с 0:1 навън от "Локомотив" (Москва).



"Ливърпул"

прие офертата на "Лацио" за Лукаш Лейва (30 г.) в размер на 5 млн. паунда и продаде бразилеца на италианския клуб. Халфът премина успешно медицински тестове в Рим и подписа договор до лятото на 2020 г. с новия си отбор. Лейва игра в "Ливърпул" от 2007 г. Междувременно "Ливърпул" е съвсем близо до привличането на левия бек на "Хъл Сити" Андрю Робъртсън (23 г.). Защитникът напусна лагера на тима си в Португалия, за да финализира трансфера. Очаква се "Ливърпул" да плати 10 млн. паунда за Робъртсън. Като част от сделката Кевин Стюарт ще премине в "Хъл Сити" за около 7,5 млн. паунда.



Пропадна

трансферът на чешкия нападател Патрик Шик от "Сампдория" в "Ювентус" заради проблем при медицинските прегледи. В същото време "Юве" ще привлече италианския национал Матия де Шилио от "Милан", за когото ще плати 12 млн. евро.



Английският

национален вратар Джо Харт (30 г.) ще играе този сезон в "Уест Хем" като преотстъпен от "Манчестър С", за което лондончани ще платят 2 млн. паунда. През миналия сезон "Сити" бе дал Харт под наем в "Торино".
485
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД