:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 398
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" чака 10 000 на "Лазур"

Агенти на МОСАД окупираха Бургас преди реванша срещу "Бейтар" от Лига Европа
СНИМКА: "ПЛОВДИВ ДЕРБИ"
Капитанът на "Ботев" Лъчезар Балтанов, който надмогна болките в контузеното си дясно стъпало, се качва в клубния автобус преди заминаването за реванша с "Бейтар".
Около 10 000 фенове на "Ботев" (Пловдив) се очаква да подкрепят своя любим отбор в реванша от II квалификационен кръг на Лига Европа срещу израелския "Бейтар" (Йерусалим). Първият двубой в Петах Тиква завърши 1:1, а ответната среща е тази вечер в Бургас.

Заради наказание от УЕФА на "жълто-черните" повечето блокове от сектора срещу централната трибуна на ст. "Лазур" ще бъдат затворени за зрители, но очакванията са останалата част от трибуните на 18-хилядното съоръжение да се напълни. По официални данни към вторник бяха продадени около 6000 билета - 5000 на пловдивчани и 1000 на гостуващата агитка.

Заради масираното присъствие на израелски граждани в последните дни Бургас е почти буквално окупиран от агенти на тайните служби на еврейската държава - МОСАД. Първата група разузнавачи пристигна в морския град във вторник заради отбелязването на 5-годишнината от атентата срещу автобус с израелски туристи на летище "Сарафово". Вчера в Бургас бе проведена работна среща с българските спецслужби, на която МОСАД получи разрешение нейни цивилни служители да правят огледи из целия град по предварително набелязани точки - най-вече в Морската градина, широкия център и ст. "Лазур".

Отборът на "Ботев" пристигна в Бургас вчера по обяд, а привечер направи официалната си тренировка на стадиона. На заминаване от Пловдив футболистите бяха стимулирани с изплащане на заплатите, а по-рано този месец бяха преведени и всички дължими премии. Треньорът Николай Киров включи в групата 19 играчи, включително доскоро контузените Радослав Терзиев, Фернандо Виана и капитана Лъчезар Балтанов.
2
643
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
20 Юли 2017 00:00
Черно Море официално вече може да се нарича Жълто-Черно Море а Бургас е столица на Канарските Острови. Напред Канари! Красота Вяра Борба.
20 Юли 2017 02:14
Дали МОСАД ще опази Косоко, Неделев и Виана???
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД