:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 253
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

АРТ ЛУПА

В компанията на 800

свои колеги музиканти и 50 000 фенове ще отбележат рождените си дни фронтменът на група "Остава" Свилен Ноев и баскитаристът и съосновател на "Епизод" Симеон Христов. На 22 септември, когато рокаджиите отбелязват личния си празник, бандите им ще забият на мегаконцерта Rock in Bulgaria на Националния стадион "Васил Левски". Своите 42 години Ноев ще посрещне с микрофон в ръка, а Христов ще покаже какво значи да празнуваш с баскитара. Тортата със свещички двамата ще заменят с емоцията да свирят заедно със 100 български рок групи, подкрепени от симфоничния оркестър и смесения хор на Българското национално радио. Концертът Rock in Bulgaria на 22 септември започва в 17 часа и ще продължи до полунощ.



Групата U2

поиска от съда да отхвърли иска срещу нея за плагиатство, подаден от британския композитор Пол Роуз във федералния съд на Южен окръг на Ню Йорк. Роуз твърди, че бандата е използвала множество елементи от неговата песен Nae Slapin за своя хит The Fly от албума Achtung Baby. Той настоява, че U2 са чули неговото парче през 1989 г., след като подписали договор със звукозаписната компания "Айлънд рекърдс". Потърпевшият иска да бъде овъзмезден с не по-малко от 5 милиона долара. Ирландците посочват, че "между песните няма сходство." Адвокатите на групата обръщат внимание, че Роуз е подал съдебен иск повече от 25 години след излизането на Achtung Baby.

494
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД