:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 584
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Той научи преди малко...

Суджукът, както научихме последните дни, е предмет на най-голямото и шокиращо престъпление в новата история на България. Да сравняваш 4 тона суджук с няколко милиарда, откраднати от банка, е като сравнение между операция на наденица и операция на жив човек. Наденицата, колкото и да я оперираш, надали ще даде признаци на живот. А за човека, докато е жив, винаги има надежда, дори хирургът да не е от най-съвестните.

Повелителят на гербавия суджук - депутатът Живко Мартинов, логично е със силно присъствие в пресата: "Депутатът със суджука Мартинов имотен, има земи и хотели по морето", обажда "24 часа". "В ГЕРБ са шокирани от злоупотребите на народния представител - пише още вестникът. - До момента от партията не били получавали никакви сигнали за Мартинови". Затова пък премиерът в мига, в който научил, отрязал главите на цялата областна структура и Цветан Цветанов се изстрелял към Добрич да реорганизира структурите.

Общо взето, вярваме на премиера и партията му, че не са знаели що за любител на суджуци отглеждат в пазвата си.

Вярвахме и на премиера, когато се хвалеше, че знае всичко за всеки, подслушва си министрите и разваля схеми още докато са в процес на съставяне.

ББ знае всичко, но добричкият гълтач на суджуци 5 години си е развявал свинските черва из района напълно необезпокояван - притискал полицаи, бизнесмени, администрация... Мартинов е оглавявал общинската структура на ГЕРБ-Добрич "от самия старт на партията" ("24 часа"). Но ББ научил за геройствата му тия дни.

Още една подобна мярка бе взета на същото най-високо ниво. "Стандарт": "Още един самозабравил се чиновник се прости с поста си. Борисов уволни и Пешко от АЕЦ. Шеф на охраната в централата отстранен заради брутално отношение към полицай". Работа ли е на премиера да се прави на HR по охраната на "Козлодуй"?

Работа му е! Да не би да има държава да управлява?!
3
1064
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
24 Юли 2017 09:16
Да не би да има държава да управлява?!

Така е – държавата я управляват Началниците от Брюксел и "Козяк"...
24 Юли 2017 09:48
Да сравняваш 4 тона суджук с няколко милиарда, откраднати от банка, е като сравнение между операция на наденица и операция на жив човек.

Суджук всеки християнин е опитвал, освен веганите и вегетарианците, а да си представиш, какво може да си купиш с милиарди не е за всяка уста суджук!
24 Юли 2017 13:41
http://www.bitelevision.com/prokuror-ivan-petrov-prokuraturata-se-strahuva-da-razpita-tsvetan-vasilev/
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД