:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гълъбинов донесе успех на "Дженоа"

Първият гол на българина за италианския тим осигури победата с 3:2 над "Хофенхайм"
СНИМКА: ФЕЙСБУК/ДЖЕНОА
Андрей Гълъбинов приема поздравления, след като е вкарал победния гол за "Дженоа" за 3:2 над "Хофенхайм".
Андрей Гълъбинов вкара първия си гол за "Дженоа", а с това донесе победата с 3:2 в контрола срещу германския "Хофенхайм", участник в Шампионската лига. Мачът се игра в Австрия, където и двата отбора са на подготовка.

Треньорът Иван Юрич не пусна българския национал като титуляр, а чак в 70-ата мин. на мястото на сина на Диего Симеоне - Джовани. Гълъбинов демонстрира бърза адаптация и малко по-късно имаше първи шанс за гол. Той обаче успя при втория си опит - в 84-тата мин., при това доста ефектно. Тогава той се освободи от съперников футболист и с мощен шут с левия крак прати топката във вратата. Следващият мач на "Дженоа" е в събота, когато е гостуването срещу "Нант" за официалното представяне на френския тим преди новия сезон.

Другият наш национал в Серия А - Александър Тонев, също се разписа за тима си - "Кротоне", в предсезонната подготовка. За разлика от Гълъбинов, той започна като титуляр срещу аматьорския "Акри", като вкара третото и четвъртото попадение за победата с 6:0. Българският халф бе точен в 42-рата и 60-ата мин., като веднага след втория си гол беше заменен.

Тонев има всички шансове да бъде титуляр за "Кротоне" в италианския елит през новия сезон, след като през миналия бе често контузен и заради това рядко имаше възможност да играе. Той записа само 13 мача и 1 гол. Все още има възможност Тонев да има за съотборник Ивайло Чочев. "Кротоне" не е изгубил интерес към халфа на "Палермо", който предизвиква вниманието и на още няколко клуба след изпадането на сицилианците в Серия Б.
670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД