:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 319
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

От 500 до 1000 евро от мигрант

са взели задържаните за трафик на хора при акция на автомагистрала "Тракия" в събота. Арестувани са деветима българи и петима незаконно пребиваващи у нас чужденци от Сирия и Ирак. Срещу шестима от българите са повдигнати обвинения. Най-възрастният член на групата е работил в МВР до 1988 г. Групата е имала пилотен автомобил със синя лампа, която е била включена на магистралата. 37-годишна жена от Хасково е играела сериозна роля в организацията.



3.5 млрд. лв. ще струва

първата част от модернизацията на армията, обясни министърът на отбраната Красимир Каракачанов пред БНР. "Имаме възможност вместо 8 да вдигнем във въздуха 15 изтребителя МиГ-29, но това означава ремонт и модернизация", каза той. Във връзка с обявения списък със 77 българи, на които Турция забранява да влизат на нейна територия, Каракачанов предположи, че най-вероятно това са хора, които в някакъв момент са изразявали критики към управлението в Турция. "За мен това поведение е необяснимо. Квалифицираш някого като "терорист" и не го идентифицираш", каза той.
804
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД