:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 443
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кубица се завръща с официални тестове в F1

Шест години и половина след тежката рали катастрофа Роберт Кубица официално ще се завърне във Формула 1. 32-годишният поляк ще участва с болид на "Рено" във втория сезонен тест - на пистата "Хунгароринг" край Будапеща на 2 август. Кубица вече изпробва по-стари версии на състезателните автомобили на бившия си отбор, след което французите решиха да му гласуват доверие да седне и в актуалния RS17.

"Първите две сесии позволиха на нас и на Роберт да съберем доста важна информация. Предстоящият тест на "Хунгароринг" ще ни позволи да наблегнем на детайлите с настоящия ни автомобил и неговите възможности. След този тест много внимателно ще анализираме събраната информация, за да решим при какви обстоятелства ще бъде възможно Роберт да се върне в шампионата през следващите години", обясни шефът на "Рено" Сирил Абитебул.

Кубица пострада тежко на 6 февруари 2011 г., когато по време на рали "Андора" катастрофира с "Шкода Фабия S2000". Нараняванията му бяха толкова тежки, че съществуваше реална опасност дясната му ръка да бъде ампутирана.
680
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД