:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Нападение в Аман предизвика криза между Израел и Йордания

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Жени плачат по време на погребението на трима членове от фамилията Соломон, които бяха убити преди дни от палестински терорист с нож в дома си в еврейското селище Халамиш на Западния бряг. По-късно той бе арестуван от израелските военни.
Двама йорданци загинаха, а един израелец бе ранен при стрелба в жилищна сграда в комплекса на израелското посолство в Аман, съобщи "Таймс ъф Израел". Инцидентът предизвика дипломатическо напрежение между Израел и Йордания, след като Аман отказа да пусне пострадалия израелец, който е зам.-шеф на охраната на израелското посолство, да се върне в Израел.

В неделя 17-годишен младеж, който работел като дърводелец, влязъл в сградата и внезапно нападнал с отвертка зам-шефа на охраната. Израелецът прострелял нападателя си, който по-късно починал в болница от раните си. При стрелбата е пострадал още един йорданец, лекар, който според някои медийни съобщения бил собственик на жилищната сграда. той също издъхнал от раните си в болница. Пострадалият израелец е в болница с леки наранявания. Йорданските власти настояват да го разпитат, а Израел иска той да се върне в страната и се позовават на Виенската конвенция и дипломатическия му имунитет.

1030
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД