:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Бронзовата олимпийска медалистка

в кат. 48 кг на женската борба от Рио`16 - Елица Янкова, стана "Почетен гражданин на Варна", след като Общинският съвет гласува единодушно за това. 22-годишната състезателка ще бъде вписана в Почетната книга на общината, ще получи символичния ключ на града, специален нагръден знак с лента и 5000 лв.



Тенисистът Александър Лазаров

се класира за 1/2-финалите на турнира от веригата "Фючърс" в Клуж-Напока (Рум, $15 000), след като победи с 6:2, 6:1 румънеца Теодор Краучи. 19-годишният българин, който е поставен под №3 в схемата, ще играе за място на финала срещу №1 Ернан Касанова (Арж).



Състезанието за Балканска купа

по пистово колоездене за мъже и състезатели до 23 г. ще се проведе в пловдивската зала "Колодрума" през уикенда. Поканени са колоездачи от 9 държави, сред които Гърция, Румъния, Украйна, Словения, Словакия и Чехия.



Иван Георгиев се класира 5-и

в дисциплината "трап" на европейското първенство по стрелба за младежи до 20 г. в Баку (Азер). Шампион стана финландецът Вили Копра, следван от италианците Тео Петрони и Емануеле Буколиери.



$50 000 достигна цената на билетите

за боксовия мач между американците Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър, който ще е на 26 август в Лас Вегас. Първата партида бе пусната в понеделник и бе изкупена за минути при официални цени от 400 до 10 000 долара. Но някои от билетите се появиха вече в сайтове за препродажба на цени до 50 000.
792
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД