:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 355
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Трансферът на Неймар в ПСЖ може да стигне 300 млн. евро

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Лионел Меси (вляво) гледа как Неймар бележи гола, с който "Барселона" победи с 1:0 "Манчестър Юн" в мач от турнира International Champions Cup, игран в Лендовър, щата Мериленд.
Трансферът на Неймар от "Барселона" в "Пари Сен Жермен", който френският клуб усилено се опитва да осъществи, е близо до финализиране. Според в. "Екип" бразилецът вече е договорил заплатата си при парижани - 30 млн. евро чисто на сезон плюс допълнителни бонуси. Контрактът пък ще е за 5 години.

Предстои обаче ПСЖ да се разбере с "Барселона", откъдето трябва да склонят да приемат откупната клауза от 222 млн. евро. Сумата по трансфера обаче може да достигне до 300 млн. евро, защото трябва да бъдат платени и данъци за десетки милиони евро, според барселонския в. "Спорт".

Що се отнася до данъците, то Неймар получи добра новина, след като от него бяха снети всички обвинения за укриване на доходи в периода 2011-2014 г., по които той бе разследван в родината си.

Засега Неймар отказва коментари по евентуалния трансфер в ПСЖ, като продължава да тренира и играе за "Барса". Именно той вкара гола за победата с 1:0 над "Манчестър Юн" в САЩ от турнира International Champions Cup. В друг мач пък воденият от Хосеп Гуардиола "Манчестър С" разгроми с 4:1 "Реал" (М).

885
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД