:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" се връща с оптимизъм от Израел

Не играхме лошо, не беше лош мач за нас, каза треньорът Дерменджиев
СНИМКА: САЙТ НА "ЛУДОГОРЕЦ"
Треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев се опитва с указания към Козмин Моци (вляво) да отстрани колебанията в защитата при гостуването срещу "Апоел" (Беер Шева). Именно върху Моци и колегите му в отбрана ще падне голяма отговорност в реванша, тъй като дори един допуснат гол ще утежни неимоверно задачата на разградчани.
Оптимизъм в изобилие струеше от ръководството на "Лудогорец" след загубата с 0:2 от "Апоел" (Беер Шева) в първия мач от III квалификационен кръг за Шампионската лига. Изявленията не бяха като след колеблива игра, каквато разградчани демонстрираха през големи периоди от мача в Израел, а настроението за реванша на 2 август бе все едно в първия мач е постигнато поне равенство.

"В този мач "Лудогорец" не игра лошо. Не беше лош мач за нас. В един турнирен мач, когато ти вкарат гол, играта става различна. При втори гол - още повече. Има още 90 минути, във футбола всичко е възможно. Не сме се предали. Ще се подготвим за двубоя в Разград и ще направим един мач, след който да излезем победители. За мен шансовете все още са 50:50", заяви треньорът Георги Дерменджиев. Той все пак каза, че съперникът е опасен на контраатаки и има класни футболисти в това отношение.

Изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев не остана по-назад: "Можем да излезем от този удар. Ние сме "Лудогорец"! Никой не трябва да отписва "Лудогорец". Напълно възможно е тази съблекалня да се вдигне и да спечели мача в Разград. Късметът не беше на наша страна. Правим един луд мач следващата сряда. "Лудогорец" е по лудите мачове. Надявам се да повторим характерните за нас двубои."

Капитанът Светослав Дяков, който имаше донякъде вина за първия гол на "Апоел", също посочи, че вярва в крайния успех. "Имаме шансове за реванша. "Апоел" е много добър отбор, но е възможен. Те играят футбол и ни оставят пространства и ние да играем. Дано вкараме поне два гола", каза халфът.

Наставникът на "Апоел" (Беер Шева) Барак Бахар от своя страна похвали футболистите си, че са били така отдадени в мача. "В Разград ще ни бъде по-трудно", допълни той.
2
1022
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
28 Юли 2017 09:39
И тия поеха пътя на петкомилановците - да се разчита основно на съдийската тройка...
28 Юли 2017 12:01
След като се видя, че няма да могат да вкарат гол, след 80-тата минута треньора трябваше да затвори играта и да си остане резултата 1:0.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД