:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Емил Гъргоров

се е разбрал със собственика на "Септември" Румен Чандъров да подпише договор с отбора, съобщи "Спортал". 36-годишният бивш национал изчакваше оферта от чужбина, но трябва до няколко дни официално да бъде обявен като играч на столичния тим.



Ремонтът

на стадион "Огоста" в Монтана най-сетне ще започне. Във вторник първа копка трябва да направят кметът на града Златко Живков и спортният министър Красен Кралев. Предстои да бъде изградено осветление за терена, да бъде поставена нова дренаж на терена, като бъде подменена и тревната настилка. Ремонтните дейности трябва да приключат за 45 дни и ще са на стойност 1 млн. лв. През това време "Монтана" ще домакинства в Чипровци.



Двамата

българи в "Сандеция" (Нови Сонч) влязоха като резерви при загубата с 0:2 навън от шампиона "Легия" (Варшава) в 3-ия кръг на полската Екстракласа. Защитникът Пламен Крачунов се появи още в 25-ата мин., след като малко преди това червен картон бе получил съотборникът му Гжегож Баран. Нападателят Александър Колев пък бе пуснат в игра в 54-ата минута.



"Манчестър Юн"

ще привлече до няколко дни халфа на "Челси" Неманя Матич (28 г.), съобщи "Скай спортс". Предстои уточняване на трансферната сума. Мениджърът на "Юнайтед" Жозе Моуриньо държи на сърбина, чиито качества знае отлично от втория си период начело на лондончани.
562
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД