:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 432
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Реднап дава още два дни шанс на Славчев

Андрей Гълъбинов и Георги Костадинов играят при победи на отборите си
СНИМКА: ФЕЙСБУК/ДЖЕНОА
Националът Андрей Гълъбинов (вдясно) се е втурнал в атака при победата на "Дженоа" с 1:0 над "Нант" във Франция в контрола.
Мениджърът на "Бирмингам" Хари Реднап още не се е отказал от национала Симеон Славчев, който е на проби в английския втородивизионен отбор. Българският халф остана резерва при загубата с 0:2 от "Суонзи" в контрола и това провокира въпрос към Реднап защо не е разчитал на него. Мениджърът обясни, че е искал в този мач да види в игра повечето си футболисти за по 90 минути и затова е правил само две смени. "Ще наблюдавам Славчев и Рейвъл Морисън още два дни", поясни след това Реднап. Ако българинът бъде одобрен, ще се преговаря със "Спортинг" за преотстъпване, тъй като Славчев има договор с португалския клуб до юни 2019 г., но там не разчитат на него и от началото на 2015 г. го отдават под наем.

Друг национал - Андрей Гълъбинов, влезе като резерва в 62-рата мин. за "Дженоа", който постигна престижна победа с 1:0 като гост над "Нант", чийто треньор е Клаудио Раниери. Мачът бе официално представяне на френския отбор преди началото на сезона. Гълъбинов замени сина на Диего Симеоне - Джовани.

Георги Костадинов пък записа официален дебют за "Макаби" (Хайфа), а тимът му спечели категорично с 4:1 гостуването си срещу "Бней Сахнин" в мач от група А на турнира "Тото Къп" в Израел. Преди началото на първенството на 19 август "Макаби" ще изиграе още три двубоя от тази надпревара - с "Ирони" (Кирят Шмона), "Апоел" (Хайфа) и "Апоел" (Акре).

862
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД