:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Джейми Ланистър съди бившата си агентка за пари

снимка: HBO
Великолепната петорка от "Игра на тронове" печели общо 12.5 милиона на епизод.
Датският актьор Николай Костер-Валдау, който стана известен с ролята на Джейми Ланистър в сериала "Игра на тронове", заведе дело срещу бившата си агентка Джил Литмън. Според светското издание TMZ тя го излъгала да подпише договор, според който той трябва да й плаща 10% от хонорара си до края на снимките. Костер-Валдау твърди, че между тях е имало устна договореност за заплащането на Литмън и той не смятал да подписват договор. Но мениджърката с лъжа го накарала да си сложи подписа под договора с довода, че това е необходимо за оформянето на американска работна виза.

От своя страна Литмън настоява, че актьорът обещал да й плаща до завършването на сериала.

Преди няколко месеца бе съобщено, че звездите от "Игра на тронове" ще станат най-високоплатените актьори в историята на телевизионните сериали (това вече е факт след началото на седми сезон). Петима актьори, след които и Костер-Валдау, подписаха с телевизията HBO договори, че ще им се плаща на сериал по 2,5 милиона долара. Останалите късметлии са Емилия Кларк (Денерис Таргариен), Кийт Харингтън (Джон Сноу), Лина Хийди (Церсей Ланистър) и Питър Динклидж (Тирион Ланистър). Договорите им съдържат сложни клаузи за бонуси, основани на споделени проценти от плащания, получени от излъчването на сериал в над 170 страни. Допълнително заплащане актьорите ще получат и при повторно излъчване на предишните епизоди.
1142
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД