:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

13 волейболистки

заведе селекционерът на националния отбор Иван Сеферинов за двете контроли с тима на Русия в Москва (днес и утре). Избраничките са: Лора Китипова и Диана Ненова (разпределителки); Елица Василева, Добриана Рабаджиева, Ева Янева, Гергана Димитрова и Мирослава Паскова (посрещачи); Емилия Николова (диагонал), Христина Русева, Нася Димитрова, Страшимира Филипова и Мария Данчева (центрове); Мария Филипова (либеро).



Бившият

волейболен национал Чоно Пенчев започна подготовка с полския СКРА (Белхатув), чиято собственост е. Разпределителят отново ще бъде преотстъпен на друг клуб, както стана миналия сезон, когато бе в "Ираклис" (Солун), където дори му се наложи да играе на поста диагонал на разпределителя. Чоно, както и братята му - Николай и Розалин, са собственост на СКРА.



Милош Раонич

(№10 в света) се отказа от участие в тенис турнира от сериите "Мастърс" в Синсинати (САЩ) заради травма на дясната ръка. Това дава шанс на Григор Димитров да го измести и да се върне в Топ 10. Затова обаче българинът трябва да постигне поне две победи в Синсинати. В момента разликата между двамата в моментната ранглиста е 150 точки.
611
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД