:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 203
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мъжкият

баскетболен "Берое" е заявил желанието си да участва в 10-ия сезон на Балканската лига, чийто действащ шампион е. Ръководството на лигата е уведомено за това с писмо от българската баскетболна федерация. България вече има два отбора в Балканската лига за сезон 2017/18 - "Академик" (Пд) и "Левски 2014". Решението за "Берое" ще бъде взето до края на следващата седмица. В момента има две вакантни места.



"Балкан"

победи в първата си контрола от подготовката за новия баскетболен сезон. Тимът от Ботевград, воден от треньора Небойша Видич, спечели с 87:77 срещу македонския "Блокотехна" в Гевгелия. Двата тима трябваше да играят още веднъж снощи. Най-резултатен за "Балкан" бе Христо Захариев с 15 т., Игор Кесар добави 13 и т.н.



Лекоатлетката

Милена Миткова влезе във финала на скока на дължина на универсиадата в Тайван. Тя спечели своята група с резултат 6.21 м от третия опит, което я нареди 3-та в общото подреждане. Нормативът бе 6.30 м, но бе покрит единствено от румънката Алина Ротару (6.37 м). Финалите са днес.



Елица Костова

отпадна във II кръг на тенис турнира в Артвин (Тур, $60 000), където бе поставена под №3. Тя отстъпи с 3:6, 3:6 от рускинята Виталия Дяченко за 92 минути.



Валентино Роси

ще стартира в неделя на пистата "Силвърстоун" (Вбр) в своето състезание №300 в "кралския клас" при мотоциклетите. Никой друг няма такова постижение. 38-годишният пилот на "Ямаха", 9-кратен шампион в Moto GP, е на 4-то място през настоящия сезон със 141 т. Начело е Марк Маркес с "Хонда" (174 т.), пред Андреа Довициозо с "Дукати" (158 т.) и Маверик Винялес с "Ямаха" (150 т.).
579
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД