:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 511
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Трима българи стигнаха до Шампионската лига

Голямата изненада в турнира е азербайджанският "Карабах"
СНИМКА: ТУИТЪР/АПОЕЛ
Живко Миланов (седнал, с екип на "Славия", Прага) и съотборниците му от АПОЕЛ празнуват в съблекалнята влизането на кипърския тим в Шампионската лига.
Трима българи ще участват с отборите си в новото издание на Шампионската лига, което стартира от 12 септември. За груповата фаза директно се бе класирал Ивелин Попов със "Спартак" (Москва), който получи това право като шампион на Русия. В "Лигата на богатите" попадна и Георги Миланов с ЦСКА (Москва), който спечели и втория мач срещу "Йънг Бойс" от плейофите за влизане в групите. Този път руснаците спечелиха с 2:0 и си осигуриха общ резултат 3:0. Българският халф остана резерва на реванша.

И за Попов, и за Миланов обаче има вариант да не играят в Лигата. В различни руски медии се появяват информации, че на двамата българи не се разчита в клубовете им. А интерес не липсва - Попов е вариант за "Локомотив" (Москва) и турски отбори, а Миланов - за германски клубове. Все пак към момента е по-вероятно двамата да не сменят отборите си.

За Шампионската лига се класира и Живко Миланов с АПОЕЛ. Десният бек игра цял мач, въпреки че има травма в лявото коляно, при равенството 0:0 в Чехия срещу "Славия" (Прага). Кипърският тим бе спечелил първия двубой с 2:0.

С най-много отбори в Лигата е Англия - 5 (шампионът "Челси", подгласникът "Тотнъм", третият "Манчестър С", класиралият се от квалификациите "Ливърпул" и победителят в Лига Европа "Манчестър Юн"). Голямата изненада пък е азербайджанският "Карабах", който отстрани ФК "Копенхаген".
1
813
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Август 2017 12:55
Трима българи стигнаха до Шампионската лига

И един българин (Дяков) стигна до ЛЕ.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД