:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Леки 1/16-финали се очертават пред фаворитите за Купата

Носителят на трофея "Ботев" започва защитата от Горна Оряховица
СНИМКА: СПОРТАЛ
Димитър Пенев (вляво), който представяше "ЦСКА-София" и на вчерашния жребий за 1/16-финалите за купата, е насочен за тегленето на топка от президента на Професионалната футболна лига Стефан Капралов.
Лек жребий имаха отборите, които се считат като основни претенденти за спечелването на турнира за Купата на България. За това спомогна и фактът, че всичките от Първа лига бяха поставени в една урна, което ги предпази от мачове помежду им на този ранен етап.

Настоящият носител на купата - "Ботев" (Пд), ще гостува на "Локомотив" (Горна Оряховица), който има амбиция да се върне в елита. Шампионът "Лудогорец" пък ще играе в Панагюрище срещу "Оборище". "ЦСКА-София" ще гостува край морето на "Несебър", а "Левски" ще пътува до Гълъбово, за да играе с местния "Ботев", който стартира успешно сезона във Втора лига под ръководството на треньора Светослав Тодоров. Може би най-любопитната двойка е пловдивското дерби между новака във втора дивизия "Марица" и "Локомотив" (Пд).

Щатният участник в жребия от страна на "ЦСКА-София" - Димитър Пенев, по традиция бе търсен, за да даде нестандартен коментар и той отговори на очакванията. "Надяваме се, че времето все още по морето ще е топло, ще има доста симпатизанти на ЦСКА. Ще видят отбора, който играе добре на този етап. Дай боже да няма изненади в тази поредица от успехи на нашия отбор. Желая здраве и успех! Все още морето е топло, хората са на курорт, ще видят един добър мач и един добър отбор, какъвто е ЦСКА", заяви Пенев.

Административният директор на "Лудогорец" Георги Караманджуков пък потвърди, че целта пред неговия клуб и този сезон ще е спечелването на титлата и купата.

1/16-финалите ще се играят между 19 и 21 септември. Победителите ще се определят в един мач с евентуални продължения и дузпи при равенство, като така ще е до 1/2-финалите.



ЖРЕБИЯТ

"Нефтохимик" - "Царско село", "Несебър" - "ЦСКА-София", "Марица" - "Локомотив" (Пд), Отбор зона "Север" - "Берое", "Черноморец" (Балчик) - "Славия", Отбор зона "Югоизток" - "Дунав", "Монтана" - "Черно море", "Ботев" (Вр) - "Пирин" (Бл), "Ботев" (Глб) - "Левски", "Литекс" - "Витоша" (Бистрица), "Локомотив" (ГО) - "Ботев" (Пд), "Оборище" - "Лудогорец", "Локомотив" (Сф) - "Верея", "Струмска слава" - "Созопол", "Поморие" - "Етър", Отбор от зона "Югозапад" - "Септември" (Сф).

"ЦСКА 1948" се класира за следващия етап от квалификациите за Купата, след като 8:0 над "Локомотив БДЖ". Хеттрик вкара Андон Гущеров. Ако "ЦСКА 1948" преодолее пресявките, ще играе на 1/16-финал срещу "Септември" (Сф).
5
787
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
24 Август 2017 20:25
Успех на Локо ГО !
24 Август 2017 21:20
Жребието е хвърлено. Успех на всичкото Ботев.
25 Август 2017 06:51
Чичо Митко дебила, беше ли на жребието или още клечи в Нион?
25 Август 2017 11:07
"Левски" №1 по дузпи в дербитата на София
"Левски" е отборът с най-много дузпи във футболните дербита на София. Това показва проучване на колегите от в. "Меридиан Мач". Става въпрос за периода от 1948 година насам, когaто е създаден ЦСКА.

За 499-те си сблъсъка с друг столичен тим, "Левски" е получил право да стрелят от бялата точка 112 пъти. От тях "сините" са успели да вкарат 85 гола, което прави успеваемостта им малко под 76%. Почти 5% по-добре от тях е вечният им съперник ЦСКА, който е вкарал 69 гола от общо 85 дузпи или 81,18%.

Като се добавят и дадените дузпи за лесна-подуенска срещу провинционалните отбори, напълно си оправдават името на съдийски отбор.
Затова е и това мучене да вземат Никиту за да си спечелят благоволението на Перуката....
Но кръвчицата на перуката изтича....
25 Август 2017 13:38
напълно си оправдават името на съдийски отбор.
Затова е и това мучене да вземат Никиту за да си спечелят благоволението на Перуката....

с подчертаното клакьорките на господингришатаганчев напълно си оправдават амплоато на не особено умни
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД