:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Славия" пуска жалба срещу "сините" фенове

От "Славия" са сезирали БФС за поведението на публиката на "Левски" по време на мача между двата отбора. "Белите" се оплакват от вулгарните обиди по адрес на президента на клуба Венцеслав Стефанов. Делегатът на мача е обещал, че жалбата и отношението на "синята" агитка ще бъдат отразени в доклада му.

В "Славия" също така не признаха с лека ръка превъзходството на "Левски" и обвиниха за загубата рефера Ивайло Стоянов и асистентите му.

"След този мач "Левски" ще се заблуждава, че играе добър футбол. Съдията свири, все едно "Левски" е имал рожден ден. Много подаръци им правеше. Нямаше нито един фаул за нас", оплака се треньорът Златомир Загорчич. Подкрепи го и вратарят Георги Петков: "В "Левски" играят страхотно, голяма промяна... Само че не в "Левски", а в съдиите. Главният повлия, страничният повлия. Дузпа май няма. Третият гол е от засада..."

8
1051
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
27 Август 2017 21:40
Ау, къдравата венци мноо чуФствитьелнъ... не даваше такива индикации, когато ръсеше остроумия за сметка на "Левски". загорчич, ако не олиже едно-друго на григаню срещу "Левски" - кога?!? А на петков някой да мукаже, че тобатков вече е далече от Герена...
28 Август 2017 05:56
Урсула си е долна мастия! Забрави, че яде бял хляб на Герена!
28 Август 2017 07:04
"Славия" пуска жалба срещу "сините"


Бат' Венци е объркал адресата.
ГриГан е виновен, защото е купил съдиите с онези 8 м'лиона, които не плаща за емблемата. Гришата купува съдиите за да свирят дузпи в полза на лееески и кренвиршите и да им дават голове от засада. Гришата купил съдиите за да отменят 2-3 гола на Гонзо и ЦСКА да оглави класирането.
Гришата купи и перуката за да окаже натиск върху синьото треньорче и да се откаже от услугите на Вутов в младежкия отбор. Така Вутов ще може да играе срещу лудите на 6.9.17, защото Грищата иска от лесна да направи поне равен и червените да останат начело.
28 Август 2017 08:22
Сикаджийските подлоги и с 10 - 0 да ги биеш пак ще квичат, че някой им е крив. Жалко. Навремето Славия значеше kласа и възпитание. Що се касае до бензинджийският търбух...аре, че не ми се ходи във фризера. А това побългареното Загорчич кога пък го напрвиха треньор? Cтати, ти на какво си? Сменяй дилъра, и преди си беше зле ама напоследък хептен трещиш.
28 Август 2017 08:45
Сменяй дилъра, и преди си беше зле ама напоследък хептен трещиш.

Ми, форумен идиот, сър, кво да го правиш?
28 Август 2017 08:59
"Славия" пуска жалба срещу "сините" фенове


То и Левски могат да пуснат жалби срещу белите фенове, проблемът е, че просто няма такива.
28 Август 2017 09:34
Не стреляйте по стати - толкова си може...
28 Август 2017 10:05
Съдията свири, все едно "Левски" е имал рожден ден. Много подаръци им правеше. Нямаше нито един фаул за нас", оплака се треньорът Златомир Загорчич. Подкрепи го и вратарят Георги Петков: "В "Левски" играят страхотно, голяма промяна... Само че не в "Левски", а в съдиите. Главният повлия, страничният повлия. Дузпа май няма. Третият гол е от засада..."
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД