:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

6.6 по Рихтер разлюля Папуа Нова Гвинея



в Тихия океан, предаде американският геологичен институт. Епицентърът се намира на 115 км североизточно от град Лоренгау, където живеят повече от 6000 души. Трусовете са с дълбочина от 10 километра. Няма данни за жертви и щети.



Майка и дъщеря биха полицаи



от охраната на посолството на Босна и Херцеговина в Скопие. Инцидентът станал късно вечерта в събота, предаде БГНЕС. Майка на 65 години и дъщеря й на 42 години са нападнали полицаите около 21.30 ч., след като представителите на реда казали на двете жени, че са паркирали на забранено място. Спорът им прераснал във физическа разправа, при което полицаите са получили наранявания, а униформите им са скъсани. Нарушителките са задържани.



Партията на Меркел води



в предизборните анкети сред германците месец преди изборите на 24 септември. Според проучване на "Емнид" консерваторите са по-напред от най-близкия конкурент с 15 на сто. За коалицията ХДС/ХСС са готови да гласуват 38% от анкетираните, а за ГСДП - 23%. Третото място в класацията заемат Лявата партия и Партията на свободните демократи с 9%. Скептиците от "Алтернатива за Германия" се радват на 8%, а "зелените" - на 7%.

820
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД