:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 377
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Това, което имаме като Нагли, е друго

Прелитащият в никакъв случай не претендира да има дар словото на Tzv Tzv, камо ли вездесъщата лексикална необятност и дълбинни пластове в изказа на бившия вътрешен министър. Но все някак трябваше да осмисли твърдението на "Цветанов: Не са Наглите, а друга група, но това е само хипотеза" ("24 часа").

Тук е необходимо настоящият председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност да бъде цитиран дословно, инак някой може да не схване точно: "Може да се направи припокриване между групата, отвлякла Адриан Златков, и начина на действие на Наглите, но с детайлите, които са установени вече, ще се стигне до извода, че става дума за друга група, която е сформирана и е създала предпоставки да се прави такова нещо."

Удивителната хипотеза е засенчена в повечето вестници от радостната новина за освобождаването на похитения. Информацията е крайно разнопосочна:

Версия 1: "Хвърлиха в дере парите за свободата на Адриан", твърди "Монитор", като пояснява, че "близо 1.3 млн. лв." били пъхнати в сак и запокитени в дере край "отдалечен селски път", намиращ се "край София".

Версия 2: "Откупът за Адриан - 600 хил. лева в сак, хвърлени на "Тракия", свидетелства "24 часа", който не разполага с данни за дерета и селски пътища.

Версия 3: "1 милион за свободата на Адриан", идва като средно аритметично на предишните два вестника "Стандарт".

Версия 4: Тя е закодирана в разкритието "Пуснаха Адриан с вързани ръце и очи" на "Телеграф", който е научил, че "първоначално са искани 3 млн. лв., след това сумата е спаднала значително на близо 700 000 лв."

Въпреки липсата на сигурно число "24 часа" е изготвил историческа справка за похищенията по нашите земи: "Адриан изкара в плен най-кратко - 11 дни, откупът му 7-и по размер". Вечната ранглиста идва да покаже, че това е почти пълен позор за бандитите. Едно време какви отвличания имаше...
1189
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД