:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 90
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Пд) ще излиза от кризата с тунизиец

СНИМКА: wikipedia.org
Халед Аяри
Тунизийски нападател е очакван в "Локомотив" (Пд). Според "Пловдив дерби" това е Халед Аяри (27 г.), който снощи трябваше да мине медицински прегледи в Пловдив и да започне директно преговори за договор, без да кара проби. Той е играл в родината си за "Есперанс", а и във френски втородивизионни отбори - "Анже", "Париж" и за последно в "Орлеан". В момента Аяри е свободен агент.

"Локомотив" вече близо два месеца търси нов нападател, след като освободи Мартин Камбуров. Вероятно ще има нужда и от още попълнения, след като Дани Кики, който пое от Камбуров капитанската лента, бе изваден от първия състав и ще тренира индивидуално, тъй като е заявил, че не иска да играе повече за "Локомотив". Това стана ясно след заседание на управата, на което бе решено също да се наложи глоба на Димитър Велковски заради неуважение към клуба.

Мерките не успокоиха феновете на "Локомотив", които нахлуха на тренировка, за да искат обяснения за слабите мачове и последната загуба - с 0:5 от "Пирин". В резултат футболистите обещаха да се извинят с добра игра.

679
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД