:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,695,043
Активни 277
Страници 13,661
За един ден 1,302,066

"Евертън" глоби Руни с 300 000 паунда

Уейн Руни бе глобен от "Евертън" заради това, че бе уличен да шофира след употреба на алкохол. 31-годишният нападател се призна за виновен пред съда, а от клуба го санкционираха с две седмични заплати, равняващи се на 300 000 паунда.

Заради самопризнанието съдът наложи по-леко наказание на Руни. Шофьорската му книжка е отнета за 2 г., а футболистът трябва да положи 100 часа обществено полезен труд - ще събира боклук по улиците или ще чисти графити от стени. На делото стана ясно, че звездата е шофирал с почти 3 пъти повече алкохол в организма от разрешеното. По закон в Англия и Уелс е позволено да се шофира с 35 микрограма алкохол на 100 милилитра въздух. Пробата е показала 104 микрограма.

Руни се извини със съобщение до медиите, в което пише: "След изслушването в съда искам публично да се извиня за непростимата си липса на преценка в това да шофирам след употреба на алкохол. Сгреших напълно. Вече се извиних на семейството си, мениджъра и президента, както и на всички в "Евертън". Искам да се извиня на всички фенове и на всички, които са ме подкрепяли в кариерата ми. Разбира се, че приемам присъдата."

Нападателят бе арестуван в 2 часа през нощта на 1 септември, докато шофирал автомобил, собственост на жена, с която се е запознал в нощен клуб.
1
851
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
20 Септември 2017 11:30
Бате,в България с 300 000 паунда можеш да се натряскаш като талпа, да убиеш един-двама и да ти се размине. Хванали са те в грешната страна.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД