:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 445
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Неделев ще е готов за пловдивското дерби

Националът Тодор Неделев трябва да е на линия за "Ботев" за предстоящото пловдивско дерби срещу "Локо" от 10-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя от 17.30 ч. в Коматево. Неделев разтегна връзка в лявото коляно на тренировка миналата седмица и пропусна гостуването срещу "Лудогорец". Той няма да играе и срещу "Локо" (ГО) в утре в 1/16-финал за Купата на България.

След мача в Разград треньорът Николай Киров обяви, че Неделев е започнал бегови упражнения, възстановява се по план и се надява да разчита на него срещу "Локо" (Пд).

"Трябваше да изиграем по-умно първите 5 минути на второто полувреме. Намерението беше да пресираме повече след почивката, но ние се поддадохме на пресата на съперника. Стилът ни е да играем открито, а когато не изнасяме по земя, трудно можем да спечелим", коментира Киров загубата от "Лудогорец".
7
651
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
20 Септември 2017 06:11
Дерби няма да има, а ще има един протоколен мач при закрити врати, благодарение на шепа лумпени и неадекватни чиновници в БФС. Не можеш да лишиш един магазин от клиентите му, само защото няко си джебчия е обрал един клиент в този магазин. Престъпника е хванат, от там нататък думата имат правораздаващите органи. ФК Ботев не организира и подтиква хулиганите!!! В белите страни стадионите се пукат по шевовете и проблемите от този род се решават от полиция и прокуратура. Представям си да накажат Реал да посрещне Барселона примерно, при закрити врати.
20 Септември 2017 11:14
Като софиянец ми е все тая, обаче да оставиш дерби мач без публика е върха на идиотизма.
Айде едната агитка уж е виновна, а другите за чий няма да имат достъп?
За умерените хора, които просто обичат да отидат да гледат футбол изобщо не говоря. Тях комай отдавна ги няма.
20 Септември 2017 14:19
Черно тото" в Разград?
От дни в Пловдив коментират, че Лудогорец ще обърне Ботев Пд с 2:1, след като губи до почивката
Дума 20. Септември 2017 , брой: 184 186 0
Последната среща от IX кръг на Първа лига между Лудогорец и Ботев Пд беше скандализирана от подозрения за "черно тото". Шампионите стигнаха до обрата с 2:1, след като на почивката губеха с 0:1. За този развой на мача коефициентът е бил 1:26. Пловдивският сайт marica.bg още в събота съобщи, че срещата в Разград ще завърши именно по този начин и "Ботев ще поведе рано в резултата и след това ще инкасира загуба на хендикап". В Делиормана всъщност стана нещо, което досега почти не се беше случвало в Първа лига, а именно да бъде свирена дузпа срещу Лудогорец. В ситуацията националът Георги Терзиев фаулира Фелипе Бризола, а капитанът на "канарчетата" Лъчезар Балтанов (5) не сгреши от бялата точка. До края на полувремето "орлите" доминираха, но така и не стигнаха до гол. През второто Марселиньо (48) набързо изравни след брутална грешка на Ради Терзиев, който не успя да изчисти лесна топка, а вместо това я върна към вратаря Иван Чворович и притичалият бразилец я мушна във вратата на сърбина, който е пазил и на разградчани. Пълният обрат дойде в 80-ата мин., когато след центриране от корнер украинският защитник Игор Пластун бе оставен непокрит и вкара с глава. Жуниор Кишада (88) излезе на чиста позиция, но шутира сватбарски високо над гредата. В 90-ата мин. Густаво Кампаняро падна в наказателното поле, но главният съдия Николай Йорданов не свири дузпа.
В добавеното време Пластун изби от голлинията топката, летяща към вратата на Ренан. Поради контузии гостите бяха без основни футболисти - Тодор Неделев, Крум Стоянов и Йордан Минев, който до лятото също носеше зеления екип.
В Пловдив се мълви още, че играчите на Николай Киров-Белия са получили премии именно от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев за победата над Левски с 2:1 предния кръг, а преди това той е стимулирал финансово "канарите" и за тежката домакинска загуба от ЦСКА-Сф с 2:6 в края на август.
21 Септември 2017 14:31
Като софиянец ми е все тая, обаче да оставиш дерби мач без публика е върха на идиотизма.Айде едната агитка уж е виновна, а другите за чий няма да имат достъп?

Абсолютно вярно. Това е баси простотията. Противниковата агитка защо е наказана? Не може ли да отворят един или два сектора само за гостите?
22 Септември 2017 10:47
Не може ли да отворят един или два сектора само за гостите?

Би било справедливо!
22 Септември 2017 10:49
Коматевци, трябва да бъдат изхвърлени от професионалния футбол!
22 Септември 2017 10:53
Да играят със "Сокол" Долни Воден и "Атлетик" Куклен!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД