:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 538
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО



250 000 яйца с фипронил



бяха открити в склад за продажба на едро в Пловдив. Стоката е доставяна от фирмите "Консорциум Агробизнес" АД и "Агроинвестпродукт" ООД, в чиято продукция бе открит опасният инсектицид. Партидните номера на яйцата са същите, като вече обявените от БАБХ - 3BG04001, 1BG04001 и 3BG04003. Около 20-30 хиляди бройки са засечени и по магазините в Пловдив, но вече са спрени от продажба и предстои да бъдат унищожени.



Програмата за саниране



ще бъде контролирана по-строго. Това ще бъде само един от моментите в новата методика на програмата за енергийна ефективност, каза вчера на среща с Камарата на строителите министърът на регионалното развитие Николай Нанков. Той добави, че за целта с новия Устройствен правилник на министерството е създаден отдел "Контрол и мониторинг" в дирекция "Жилищна политика", която осъществява методическото ръководство на програмата.



НЕК ще участва в ремонта



на три вoднoeлeктpичecки цeнтpaли, cъoбщиxa oт Eвpoпeйcкaтa бaнкa зa възcтaнoвявaнe и paзвитиe (EБBP). Това са "Moминa Kлиcypa" и "Cecтpимo", както и пoмпeнaтa cтaнция нa ПABEЦ "Бeлмeкeн". Дeйнocтитe щe бъдaт финaнcиpaни основно oт Meждyнapoдeн фoнд "Koзлoдyй", yпpaвлявaн oт EБBP. Oбщият бюджeт нa пpoeктa e 37 млн. eвpo, 70% oт кoитo идват oт фонда и 30% oт HEK.
663
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД