:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Четирима членове на делегацията

на Иран за световното първенство по вдигане на тежести в Анахайм (САЩ, 28 ноември - 6 декември) не са получили американска виза. Това съобщи изпълнителният директор на националната щанги федерация на Съединените щати (USAW) Фил Андрюс, без да назовава имена. Той уточни само, че става дума за един състезател, двама делегати и един терапевт, които не могли "да докажат намерение да се върнат в родината си след края на първенството".



Обезщетение от $750 000

се надява да получи отборът на "Хаас" във Формула 1 от международната федерация по автомобилизъм (FIA) заради катастрофата на Ромен Грожан по време на тренировките за "Гран при" на Малайзия миналия уикенд. В петък французинът спука гума и по чудо се размина без сериозен инцидент, след като колата му се закачи в отворен капак от отводнителна шахта на пистата "Сепанг" край Куала Лумпур. Въпреки че Грожан нямаше вина, нанесените щети по болида бяха отстранени за сметка на тима.



Деветото издание на мемориала

"Блус за Емо" в памет на съоснователя на българската федерация по бейзбол Емил Насъпов ще се проведе в неделя (8 октомври) от 15 ч. на ст. "Бейзбол" в Студентски град. Традиционният приятелски мач между различни поколения играчи на създадения от него клуб "София Блус" ще се състои веднага след края на мача на "блусарите" от турнира за Купата на България срещу младежкия отбор на "Атлетик" (Сф).
604
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД