:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Владо Николов: Чувствах се предаден от Казийски

Той избра да е против България, каза бившият капитан на националния волейболен отбор
Владимир Николов обяви, че се е чувствал предаден от Матей Казийски заради решението му да не играе за националния отбор по волейбол на олимпийските игри в Лондон `12. Звездата напусна заедно със селекционера Радостин Стойчев, като постави ултиматум, че ще играе само ако бъде сменено ръководството на волейболната федерация. Това обаче не се случи.

Според Николов Матей е избрал да е против България. В тв риалитито "Фермата" бившият капитан на националния тим обясни, че липсата на Казийски вероятно е коствала медал, дори олимпийска титла.

"Оттеглянето му изигра огромна роля. Той имаше избор какво решение да вземе - да избере позицията "за България" или "против България". И той избра против. Имаш единици такива моменти в живота, когато можеш да спечелиш олимпиада. Аз се почувствах предаден от Матей, заедно бяхме силни. Когато аз и той бяхме заедно и във форма, другите отбори се страхуваха от нас", каза Николов.

България завърши на 4-то място в Лондон `12, като загуби с 1:3 мача за бронза от Италия. Вместо Казийски в Лондон игра неопитният тогава Тодор Скримов, който се представи добре. Според Николов обаче с Матей в състава ситуацията щеше да е различна.

"Ситуациите, в които той (Скримов) се пропука, Матей щеше да ги отиграе насън, както стотици пъти е правил преди това. Той даваше спокойствие на всички. Те знаеха, че когато е тежко, той ще свърши работа", каза Николов.

Бившият диагонал, който във вторник навърши 40 г., посочи и най-слабия мач в кариерата си - срещата с Куба на световното първенство през 2006 г. Тогава той игра в първите два гейма, но бе сменен, а все пак България спечели мача с 3:0.

"Най-слабият ми мач беше на световното в Япония, когато направихме пробива срещу Куба. Бях нула в този мач. След това се чух с Мая (съпругата му - б.а.) и тя ми каза: "Искаш ли да ти кажа нещо? Честито, роди ти се син".
1
853
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
05 Октомври 2017 08:48
Владко, така постъпват МЪЖЕТЕ, но ти няма как да го знаеш! Стой близо до лазаров, белким падне някоя трохичка, но не се напъвай да коментираш великите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД